Colman's senap
Colman's senap
Vill man ha en riktigt stark senap så är det Colman's som gäller. Den färdigblandade är mycket god men jag har här blandat mig fram till samma smak utifrån Colman's senapspulver. Den får sin fina gula färg av gurkmeja och är ursinnigt stark första dygnet, men lugnar sedan ner sig. God som den är eller använd som bas till andra senapsblandningar.
100 g (en burk) Colman's senapspulver
1.5 dl vatten
6 krm gurkmeja
1 msk salt
Blanda och låt helst stå minst ett dygn.
Andra inlägg
- Glacerad lammstek med parmesanpotatis och skysås
- Rimmade och glacerade tjocka revben
- Chimichurri
- Gratinerad hummer
- Stollen - Tysk fruktkaka till jul
- Janssons frestelse special
- Rostat lammlägg med tzatziki och grekisk sallad
- Västerbottenostpaj med smörstekta kantareller
- Bourbonsås till hamburgare och barbeque
- Långkokt och grillad fläskkarré i het mexikansk stil (som pulled pork)